VANDAAG GEOPEND
11:00 tot 19:00 uur

Het Dommelhuis is voor iedereen vrij toegankelijk tijdens de reguliere openingstijden. Na 19.00u is het Dommelhuis open tijdens repetities of activiteiten

Aanvang 14.00

Entree: €.10,00

 

31-10-2024

Klassiek in het Dommelhuis - Aires Tropicales Quintet

Aires Tropicales Woodwind Quintet bestaat uit Spaanse en Cubaanse musici, Karla Hernández (Hoorn), Ninián Rodríguez (Klarinet), Alicia Haro (Fluit), Jorge Ruíz (Hobo) en Silvia Ruiz (Fagot). Het kwintet vond zijn oosprong in oktober 2021 aan de Fontys Academie voor Muziek en Podiumkunsten. 

https://www.airestropicalesquintet.com/

PROGRAMMA

Magic Flute/W.A. Mozart

Three Shanties-M.Arnold

Chan Chan - Buena vista social club

Bolero-Ravel

Alborada Son-Paquito de Rivera

Habanera-Paquito de Rivera

Bagatelles- G.Ligeti 1,2,3,4 mov

Manteca-Coqui Calzadilla arrangement

Canto a eleggua-Arrangement Sexto Sentido group

Afro-Paquito de Rivera

Danzi Quintet 4th Mov

Vals Venezolano-Paquito de Rivera

Het Dommelhuis dé ontmoetingsplek van
Son en Breugel voor jong en oud

 

Het Dommelhuis.

Dé ontmoetingsplek van Son en Breugel.

In de voormalige Sint Petrus' Bandenkerk is sinds medio 2022 het Dommelhuis ontstaan. Een middelpunt waar jong en oud van harte welkom zijn en waar welzijn én cultuur centraal staan.

Het Dommelhuis is een multifunctioneel centrum gelegen aan het Kerkplein 5 in het centrum van Son en Breugel. Het gebouw heeft in 2022 een renovatie ondergaan en beschikt over diverse zalen en ruimtes die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.In het gebouw bevindt zich de theaterzaal genaamd het Vestzaktheater, welke plaats biedt aan ongeveer 210 personen. Deze zaal is voorzien van een vlakke vloer en een volledige audio-, PA- en lichtinstallatie en wordt gebruikt voor theatervoorstellingen, muziekoptredens en andere evenementen, Daarnaast is er de Foyer, een multifunctionele ruimte met bar, kleine tribune en podium, welke geschikt is voor feesten, recepties en presentaties. In deze ruimte worden ook concerten gegeven. De Foyer biedt ruimte aan ongeveer 300 personen.

Het Dommelhuis beschikt ook over vergaderzalen die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten en cursussen. Deze zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en bieden ruimte aan groepen van verschillende grootte.

Het CMD Son en Breugel, een centrum voor maatschappelijke dienstverlening, heeft een vestiging in het Dommelhuis en biedt onder andere ondersteuning op het gebied van werk, inkomen, welzijn en zorg. Het Dommelhuis is verder ook de thuisbasis van de bibliotheek in Son en Breugel. Hier kunnen bezoekers terecht voor het lenen van boeken, tijdschriften en andere materialen. Ook worden er regelmatig lezingen, workshops en andere activiteiten georganiseerd.

Kortom, het Dommelhuis is een centraal gelegen gebouw in Son en Breugel dat geschikt is voor diverse activiteiten en evenementen.

Je voelt je écht welkom in het Dommelhuis