VANDAAG GEOPEND
11:00 tot 19:00 uur

Het Dommelhuis is voor iedereen vrij toegankelijk tijdens de reguliere openingstijden. Na 19.00u is het Dommelhuis open tijdens repetities of activiteiten

Carrousel

CARROUSEL LEREN(D) WERKEN
Kerkplein 5
5691 BB SON EN BREUGEL

TELEFOON: 088 799 8111
E-MAIL: INFO@CARROUSELWERKT.NL

Werken kun je leren!

Carrousel is een samenwerkingsverband tussen Stichting MeeDoen Werkt en SWZ Zonhove.

Carrousel creëert kansen voor jongeren en volwassenen, die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben en het lastig vinden werk te vinden en te behouden. Kansen om zichzelf te ontwikkelen en mee te kunnen doen in de maatschappij. Werken is daarbij onmisbaar. Met passend werk halen mensen niet alleen het beste uit zichzelf, maar dragen ze ook hun steentje bij aan de samenleving.

Carrousel heeft eigen werkplekken (betaald en onbetaald) en heeft een groot netwerk van werkgevers in en rondom Son en Breugel. We gaan altijd uit van maatwerk met mogelijkheden voor arbeidsmatige dagbesteding, leer-werktrajecten, stages, BBL-1 en BBL-2-trajecten, beschut werk en betaalde arbeid.

Het Dommelhuis is de uitvalbasis van Carrousel. Het Dommelhuis is ook een prachtige werkplek, midden in het centrum, waar een team van onze jonge mensen allerlei ondersteunende taken kunnen uitvoeren voor de andere ‘bewoners’ zoals het café, het theater, de bibliotheek en Archipel. Een brede werkplek, echt midden in de maatschappij, waar je echt kunt groeien. Het is de ontbrekende schakel tussen werken in een beschutte omgeving en het werken bij een werkgever.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Wilt u aan het werk of wilt u iemand in dienst nemen? Loop dan eens binnen of neem contact met ons op!

Je vindt ons op de bovenste etage.

  • Carrousel is te bereiken op maandag t/m donderdag van 09.00-17.00u.
  • Carrousel is in het Dommelhuis aanwezig op:
    • Maandag 09.00-16.30u
    • Dinsdag 09.00-16.30u
    • Woensdag 09.00-13.00u
    • Donderdag 09.00-16.30u
Het Dommelhuis dé ontmoetingsplek van
Son en Breugel voor jong en oud

 

Het Dommelhuis.

Dé ontmoetingsplek van Son en Breugel.

In de voormalige Sint Petrus' Bandenkerk is sinds medio 2022 het Dommelhuis ontstaan. Een middelpunt waar jong en oud van harte welkom zijn en waar welzijn én cultuur centraal staan.

Het Dommelhuis is een multifunctioneel centrum gelegen aan het Kerkplein 5 in het centrum van Son en Breugel. Het gebouw heeft in 2022 een renovatie ondergaan en beschikt over diverse zalen en ruimtes die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.In het gebouw bevindt zich de theaterzaal genaamd het Vestzaktheater, welke plaats biedt aan ongeveer 210 personen. Deze zaal is voorzien van een vlakke vloer en een volledige audio-, PA- en lichtinstallatie en wordt gebruikt voor theatervoorstellingen, muziekoptredens en andere evenementen, Daarnaast is er de Foyer, een multifunctionele ruimte met bar, kleine tribune en podium. In deze ruimte worden ook concerten gegeven. De Foyer biedt ruimte aan ongeveer 300 personen.

Het Dommelhuis beschikt ook over vergaderzalen die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten en cursussen. Deze zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en bieden ruimte aan groepen van verschillende grootte.

Het CMD Son en Breugel, een centrum voor maatschappelijke dienstverlening, heeft een vestiging in het Dommelhuis en biedt onder andere ondersteuning op het gebied van werk, inkomen, welzijn en zorg. Het Dommelhuis is verder ook de thuisbasis van de bibliotheek in Son en Breugel. Hier kunnen bezoekers terecht voor het lenen van boeken, tijdschriften en andere materialen. Ook worden er regelmatig lezingen, workshops en andere activiteiten georganiseerd.

Kortom, het Dommelhuis is een centraal gelegen gebouw in Son en Breugel dat geschikt is voor diverse activiteiten en evenementen.

Je voelt je écht welkom in het Dommelhuis