VANDAAG GEOPEND
11:00 tot 19:00 uur

Het Dommelhuis is voor iedereen vrij toegankelijk tijdens de reguliere openingstijden. Na 19.00u is het Dommelhuis open tijdens repetities of activiteiten

Sonenbreugelverbindt

Meer informatie? Kijk op www.sonenbreugelverbindt.nl.

 

SonenBreugelVerbindt

SonenBreugelVerbindt is een stichting die als doel heeft om bewoners, jong en oud, zoveel mogelijk met elkaar in contact te laten komen. Het platform SonenBreugelVerbindt.nl ondersteunt daarin door informatie met elkaar te delen en ook door samen activiteiten te organiseren. Op deze manier zijn activiteiten eenvoudig toegankelijk, worden er passies en tips gedeeld en adviezen uitgewisseld.

Waarom SonenBreugelverbindt?
Doordat de overheid zich meer en meer terugtrekt en inwoners steeds vaker zelf initiatieven nemen om activiteiten op te pakken, te organiseren en (hulp)middelen te delen, is dit platform ontwikkeld. Het doel van SonenBreugelVerbindt is elkaar helpen door te verbinden.

Het uiteindelijke doel?
Door het bevorderen van een grotere betrokkenheid van inwoners, duurzame contacten te realiseren en meer gezamenlijke activiteiten te ontplooien, zal het welzijn in Son en Breugel vergroot worden. Initiatieven die door de bewoners of groepen bewoners zelf en samen ontplooid en ontwikkeld worden, zullen uiteindelijk leiden tot een bevlogen gemeenschap!

SonenBreugelVerbindt is bereikbaar via info@sonenbreugelverbindt.nl

Afspraken kunnen met één van de leden van het team gemaakt worden in het Dommelhuis

Het Dommelhuis dé ontmoetingsplek van
Son en Breugel voor jong en oud

 

Het Dommelhuis.

Dé ontmoetingsplek van Son en Breugel.

In de voormalige Sint Petrus' Bandenkerk is sinds medio 2022 het Dommelhuis ontstaan. Een middelpunt waar jong en oud van harte welkom zijn en waar welzijn én cultuur centraal staan.

Het Dommelhuis is een multifunctioneel centrum gelegen aan het Kerkplein 5 in het centrum van Son en Breugel. Het gebouw heeft in 2022 een renovatie ondergaan en beschikt over diverse zalen en ruimtes die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.In het gebouw bevindt zich de theaterzaal genaamd het Vestzaktheater, welke plaats biedt aan ongeveer 210 personen. Deze zaal is voorzien van een vlakke vloer en een volledige audio-, PA- en lichtinstallatie en wordt gebruikt voor theatervoorstellingen, muziekoptredens en andere evenementen, Daarnaast is er de Foyer, een multifunctionele ruimte met bar, kleine tribune en podium. In deze ruimte worden ook concerten gegeven. De Foyer biedt ruimte aan ongeveer 300 personen.

Het Dommelhuis beschikt ook over vergaderzalen die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten en cursussen. Deze zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en bieden ruimte aan groepen van verschillende grootte.

Het CMD Son en Breugel, een centrum voor maatschappelijke dienstverlening, heeft een vestiging in het Dommelhuis en biedt onder andere ondersteuning op het gebied van werk, inkomen, welzijn en zorg. Het Dommelhuis is verder ook de thuisbasis van de bibliotheek in Son en Breugel. Hier kunnen bezoekers terecht voor het lenen van boeken, tijdschriften en andere materialen. Ook worden er regelmatig lezingen, workshops en andere activiteiten georganiseerd.

Kortom, het Dommelhuis is een centraal gelegen gebouw in Son en Breugel dat geschikt is voor diverse activiteiten en evenementen.

Je voelt je écht welkom in het Dommelhuis