VANDAAG GEOPEND
11:00 tot 19:00 uur

Het Dommelhuis is voor iedereen vrij toegankelijk tijdens de reguliere openingstijden. Na 19.00u is het Dommelhuis open tijdens repetities of activiteiten

Archipel

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Karen van Woudenberg via: 06-83 98 60 99 of bel met het Archipel Servicepunt 040 - 264 64 64.

Archipel

De voormalige Sint-Petrus’-Bandenkerk wordt de nieuwe ‘huiskamer’ en het bruisend hart van Son en Breugel. Ook Archipel is gevestigd in het Dommelhuis en gaat daar laagdrempelige activiteiten aanbieden voor inwoners uit Son en Breugel. De dagen zullen gevuld worden met een afwisselend programma aan activiteiten. Tevens wordt er gezellig samen een kopje koffie of thee gedronken, en is er ruimte voor een spelletje, het leggen van een kaartje of gewoon het maken van een praatje.

Activiteiten
Je bent van harte welkom om deel te nemen aan beweegactiviteiten zoals yoga, bewegen voor senioren, geheugen en culturele activiteiten, muziek en zang, schilderen/tekenen en mozaïeken. Maar ook andere bezigheden als een uurtje natuur, kook- en bakclubjes en vele andere activiteiten behoren tot de mogelijkheden.

Openingstijden
Leden van het team van Archipel zijn van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur aanwezig. Loop gerust zomaar eens binnen!

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur

 

Het Dommelhuis dé ontmoetingsplek van
Son en Breugel voor jong en oud

Het Dommelhuis is van 7 juli t/m 14 juli gesloten voor bezoekers

 

Het Dommelhuis.

Dé ontmoetingsplek van Son en Breugel.

In de voormalige Sint Petrus' Bandenkerk is sinds medio 2022 het Dommelhuis ontstaan. Een middelpunt waar jong en oud van harte welkom zijn en waar welzijn én cultuur centraal staan.

Het Dommelhuis is een multifunctioneel centrum gelegen aan het Kerkplein 5 in het centrum van Son en Breugel. Het gebouw heeft in 2022 een renovatie ondergaan en beschikt over diverse zalen en ruimtes die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.In het gebouw bevindt zich de theaterzaal genaamd het Vestzaktheater, welke plaats biedt aan ongeveer 210 personen. Deze zaal is voorzien van een vlakke vloer en een volledige audio-, PA- en lichtinstallatie en wordt gebruikt voor theatervoorstellingen, muziekoptredens en andere evenementen, Daarnaast is er de Foyer, een multifunctionele ruimte met bar, kleine tribune en podium. In deze ruimte worden ook concerten gegeven. De Foyer biedt ruimte aan ongeveer 300 personen.

Het Dommelhuis beschikt ook over vergaderzalen die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten en cursussen. Deze zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en bieden ruimte aan groepen van verschillende grootte.

Het CMD Son en Breugel, een centrum voor maatschappelijke dienstverlening, heeft een vestiging in het Dommelhuis en biedt onder andere ondersteuning op het gebied van werk, inkomen, welzijn en zorg. Het Dommelhuis is verder ook de thuisbasis van de bibliotheek in Son en Breugel. Hier kunnen bezoekers terecht voor het lenen van boeken, tijdschriften en andere materialen. Ook worden er regelmatig lezingen, workshops en andere activiteiten georganiseerd.

Kortom, het Dommelhuis is een centraal gelegen gebouw in Son en Breugel dat geschikt is voor diverse activiteiten en evenementen.

Je voelt je écht welkom in het Dommelhuis